På tal om min röv

Jag startar en blogg igen. Det var ett år sedan sist och jag undrar hela tiden hur jag ska förmedla mitt medvetande om jag inte har tillgång till en blogg.
Happ, hittills fått med fyra stycken "jag". Fan, är ju skitstörig när det kommer till hur människor uttrycker sig i skrift och jag.. där kom det igen.. har redan gjort bort mig. Men eftersom detta är en inledning som handlar om min nya blogg så är det nog värt att använda ordet "jag" för att förklara bloggens syfte.

Detta är inte en till blogg som behandlar träning, matlagning eller mode. Detta är inte ännu en blogg för att göra quinnan mer kvinnlig enligt heteronormen. Detta är en blogg om ännu en socialistisk radikal feminist som är på systrarnas sida.
Det är att fara med osanning om jag skriver att denna blogg inte kommer att redogöra för vanligt livsviktigt skräp i min vardag. Detta är ingen informationssida som svarar på frågor om genus, feminism och åtgärder, men jag kan tipsa om sådana om ni är intresserade.
Bloggen är mer ett litet säte för den med välsorterad knopp som har en stund över till att ta del av mig. För detta är den jag är, jag skiljer inte åsikter och idéer från den jag är.


RSS 2.0